Home sweet home

Hudson River i all sin prakt, men det här är vad jag kom hem till 😍 

Promenaden till torpet, hundarna, närheten till naturen, vattnet. Man brukar säga att det handlar om att vara nöjd med det lilla, men vad är det egentligen som är det ”lilla”?

Att jag åkte till New York har förvånat en hel del, och mig själv med för den delen, men det hade sina rutiga och randiga. Och det är nog alltid nyttigt att åka ut och besöka världen. Den blir mindre och medmänniskor hundratals mil kommer väldigt nära, på flera sätt. För det som har satt sig mest i mitt minne är just människorna jag mötte under resan. ​

Hudson River in all of its glory, but this is what I came home to 😍 

The walk up to Torpet, the dogs, the proximity to nature, the water. It is usually said that it is about being happy for the little one, but what is it thats really is “small”?

That I went to New York has surprised some, but it had its reasons. And it is probably always useful to leave homeand go out and visit the world. It gets smaller and fellows hundreds of miles gets so much closer, in several ways. The strongest memories is just that, the people I met during the trip.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *