Bakom kulisserna / Behind the scenes

(in English down below)

Det är mycket “behind the scenes”-känsla nu. 

Jag har haft flera uppdrag att hjälpa andra i gång med semesterboende. Jättekul, och jätteinspirerande! 

Hemma på torpet sätts det upp nygamla lampor, bland annat mormors vardagsrumslampa som nu ska hänga ovanför soffbordet på torpet. Fix med lite fula kabeldragningar och träning av gårdens yngsta vallhund som kommer att ingå i uthyrningsverksamheten till sommaren.

Just det här är häftigt. Allt vävs samman, skötseln av gårdarna och alla djuren, semesterboenden, mäklarfotograferingen som nu justeras till uthyrningsfoto, annonstexter och mitt ”urgamla” jobb som skett i det “fördolda”, digital marknadsföring åt ett åt ett företag i södern. Och min passion för webbsidor och lite programmering ryms också 🙂 Det här är första gången allt samlas under ett tak, och det tror jag kan bli riktigt bra. Fokus åt ett och samma håll, men ändå ett väldigt varierat jobb.

Just nu bäddar jag inför morgondagens gäster (som kommer sent på kvällen) och jag har precis googlat “bädda snyggt” =) Jag hittade en trevlig sida Baam
Jag gillar den första, men jag måste skaffa lite större kuddar, jag har bara den vanliga “sovkudde”-storleken. Men jag tar av det jag redan har så länge. Jag gillar återbruk, man kan även kalla det att vara ekonomisk, eller kanske lite snål 😁 Men jag tror på att vara det i egenföretagandet. Jag räknar ofta i nätter, när det kommer till inköpt. Hur många uthyrda nätter behöver jag för att finansiera inköpet? Det är inte de stora inkomsterna, det är de små utgifterna 🙂 

Innan kvällen är över ska elskåpets säkringsschema renskrivas. Vi testade vad säkringarna hörde ihop med tidigare idag. Det kan vara skönt ha färdigt om gäster plötsligt får problem med säkringar som går. 

Googlar “bädda snyggt”, sittandes på golvet. Arbetskollegorna Jimi och Will är plötsligt reducerade till sällskapshundar. De är totalt värdelösa på att bädda.
Googles “bed nicely”, sitting on the floor. Working colleagues Jimi and Will are suddenly reduced to pure companion dogs. They are totally worthless of making the beds.

There is a lot of “behind the scenes” feeling now. I have had several assignments to help others get started with holiday accommodation. Great fun, and really inspiring!

At home on Torpet, old lamps are installed, including the grandmother’s living room lamp, which now will hang above the coffee table on Torpet . Fix with some ugly cable wiring and training of the farm’s youngest herding dog that will be included in the rental business for the summer. This is just cool. Everything is woven together, the management of the farms and all the animals, the holiday homes, the brooker photographing that is now adjusted to rental photos, ad texts and my “old” job that Always been done “in silence”, digital marketing to one company in the south, digital marketing. And my passion for web pages and some programming also fits

This is the first time everything is gathered under the same roof, and I think that can be really good. Focus in one direction, but still a very varied job. Right now I am making the beds for tomorrow’s guests (arriving late at night) and I have just googled “making beds nicely ” =) I found a nice site: Baam

I like the first one, but I have to get some bigger pillows, I just have the usual “pillow” size. But I´ll use what I already have right now. I like recycling, you can even call it being economic, or maybe a little stingy 😁 But I believe in that while running a company. I often count on guest nights when it comes to shopping. How many rented nights do I need to fund the buying? It’s not the big revenue, it’s the small expenses ut.

Before the evening is over, the electrical fuses scheme must be put on paper. We tested what the fuses belonged to earlier today. It can be nice to have that in good condition if guests suddenly have problems with fuses that blows.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *