Julgransletande – Looking for a christmas tree

Dämstasjön.

På tur igår för att leta julgran till Torpet. Men fina julgranar växer minsann inte på trän, utan gömmer sig gärna under tung snö. Och i oländig mark. Varje år tänker jag att varför har jag inte ögonen öppna för sånt här under sommarhalvåret, då jag är ute i stort sett jämt?? Och flera år har jag tänkt se till att ha granar på tillväxt. Den som ska lysa upp ute skulle gott kunna planteras på plats. Kanske ska ta tag i det nästa år 😁

Hittade i alla fall några kanske-kandidater och det var en fin skotertur, vinterns första! Mer bilder längre ner!


On a trip yesterday, looking for a Christmas tree for Torpet. But nice Christmas trees like to hide under heavy snow. And in rugged land. Every year I think that why do I not have my eyes open for things like this during the summer, when I am out pretty much all the time ??And for several years I have been thinking of making sure to have christmas trees for growth. I should plant the outside one with candles, direct on place. Maybe next year 😁

At least found some maybe-candidates and I got me a nice ride on the snowmobile, the first of this season!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.