Planera med SCA inför avverkning

En riktig trevlig dag i Viätt tillsammans med en planerare från SCA. Vi har gått ut gränserna mot grannarnas skiften och funderat på vilka träd som varit tjusiga nog för att få vara kvar =) Många av träden är rätt gamla men har stått för tätt och blivit fula och tråkiga i växten. Jag vill ha ljus skogsbacke med mångfald och planen är att fåren ska få göra rejäla punktinsatser där i vår (jag sparade alla lamm =) medan jag drar ris och hunden håller koll på dem.

Vilken fröjd då att få en planerare som tycker det är kul och uttrycker sig om skogen i termer som sagotunnlar! Fick också upp ögonen för att bra snöskor gör fina små stigar för den som har vanliga kängor =)

Ett par Symbioz Hyperflex, enligt SCA-killen så var de inte de som kanske bar allra bäst, men väldigt bekväma att gå i då de var böjliga och inte stela. 1 700 kr i nypris. Med lite tur hittar jag några begagnade vad det lider. Som sagt, perfekt för att trampa upp små stigar där folk ska kunna gå sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.